paykasa

28 Aralık 2018 Cuma

Rubato, hafta sonu İstanbullularla buluşacak-Paykasa Trend

Rubato, hafta sonu İstanbullularla buluşacak Paykasa Trend

Buluşacak-Paykasa Trend ; Son albümleri “İKİ” ile büyük beğeni toplayan Rubato, bu hafta sonu vereceği iki konserle İstanbullularla buluşacak. Solo vokal ve çelloda Özer Arkun, ud, cümbüş, gitar ve solo vokalde Fatih Ahıskalı, klarnet, bas klarnet, soprano saksafonda Göksun Çavdar ve bas gitarda Eralp Görgün’ün yer aldığı grup; beğenilen sahne performansıyla

Paykasa satın al

26 Ekim Cuma IF Ataşehir ve 27 Ekim Cumartesi Jolly Joker Beyoğlu sahnelerinde dinleyiciyle buluşacak.Rubato, kendi albümlerinde yer alan bestelerinin yanı sıra Türk müziğinde iz bırakan klasikleşmiş ve güncel şarkılardan oluşan özel repertuvarıyla, iki gece üst üste sevenleriyle buluşacak.Paykasa ile Para Yatırma ; İnternet ortamında Çevrimiçi online ödemelerde kullanılılan bir aracı kart olan paykasa kartı ister Havale ile & kredi kartı ile ödeme seçeneklerinden yararlanabilirsiniz.

Paykasa al

Paykasa kart sayesinde gerçek paranızı Müşteri temsilcilerimiz ile irtibata geçip banka hesap numarlarımız’dan herhangi bir ine Paykasa kod tutarı karşılığını gönderdiğinizde sizde ”paykasa kart” sahibi olabilirsiniz. Ülkemizde, paykasa satış hizmetini sunan www.paykasatrend.com olarak müşterilerimizin bu altın çağın harika ürününden faydalanırken daha bir güvenli şekilde ödeme yapmalarını ve kart siparişi vermelerini sağlamak amacıyla sitemizde gerekli güvenlik önlemlerini alarak kullanıcılarımızın hizmetine sunduk. Zaman teknoloji zamanı ise güvenlik www.paykasatrend.com ile sağlanır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

paykasa