paykasa

27 Aralık 2018 Perşembe

PAYKASA KART SATIN AL

PAYKASA SATIN AL

Güvenilir online ön ödemeli sistemlerinden biri olan paykasa, aynı zamanda satın alımı ve kullanımı çok kolay bir online ödeme sistemidir. İnternet üzerindeki birçok alışveriş sitesinde geçerliliği bulunan paykasa satın al hakkında ki yazımızın devamını aşağıdaki paragrafta okuyabilirsiniz.
Online ödeme kartların en güvenilirlerinden biri olan paykasa kartın bir pin kodu (16 haneli) bulunmaktadır. Ödeme sırasında bu pin kodunun kullanılması gerekmektedir. Herhangi bir alışverişin bitmesinin ardından paykasa kartın geçerliliği sona ermektedir. Böylelikle kart numarasının çalınması gibi sıkıntılı durumların yaşanması da söz konusu değildir.
Güvenilir ve bir o kadar da kaliteli olan paykasa kartı kullanmak için; sitemizden ön ödemeli kartınızı satın alabilir ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Müşteri temsilcimizle yaptığınız görüşme sonrası yapacağınız satış aşamasında ve sonrasında sizlere yardımcı olacak sitemizden, gönül rahatlığı ile paykasa satın alımını gerçekleştirebilirsiniz.

GÜVENİLİR PAYKASA SATIN AL

Online ödemeler yaparken ödeme seçenekleri arasında paykasa logosu taşıyan e-ticaret sitelerinde bu kartı kullanarak, rahat ve güvenli bir şekilde alışveriş yapmak mümkün hale gelmiştir.
Paykasa çalışma sistemini açıklamak gerekir ise, alışveriş yapmak istediğimiz paykasa logosu taşıyan e ticaret sitesinde ürün seçimi yapılır, ürün seçildikten sonra sistem sizi ödeme seçeneklerinin bulunduğu sayfaya yönlendirir.
Yönlendirildiğiniz sayfada ödeme yöntemi olarak havale, kredi kartı, kapıda ödeme gibi seçenekler ile karşılaşırsınız. Bu seçeneklerin dışında paykasa logosunu görürseniz, paykasa seçimini yapıp 16 haneli paykasa pin kodunu girerek ödemenizi tamamlayabilirsiniz.

PAYKASA  AL

Ön ödemeli kart sistemlerinin en güvenli ödeme yöntemlerinden biri olan paykasa kartın para birimi Euro’dur. Yani bu kartta uluslararası kimliği nedeniyle kullanılacak olan para birimi Euro olarak tanımlanmıştır.
Ödeme işleminden önce; sepete eklediğiniz ürünlerin bedelini, karşı tarafa aktarılacak para birimini ve sizin harcayacağınız para birimini mutlaka kontrol etmelisiniz. Alışveriş esnasında kullanılan para birimi Euro olmak ile birlikte, bu kartın satın alınması esnasında ödeyeceğiniz bedel Türk lirası olacaktır. Türkiye’de elektronik kartların satış işlemleri ve satış sonrası hizmetleri konusunda hizmet veren yetkili temsilcilere, paykasa satın alma işlemlerinde ödeyeceğiniz para birimi Türk lirası olacaktır.
Kaynak :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

paykasa