paykasa

28 Aralık 2018 Cuma

MEB, Danıştay'ın 'Andımız' kararını temyize götürdü Paykasa Kart Trend

MEB, Danıştay'ın 'Andımız' kararını temyize götürdü  Paykasa Kart Trend

Paykasa Kart Trend ; MEB, Danıştay'ın 'Andımız' kararını temyize götürdü. Yürütmeyi durdurma istediHabertürk’ten Fevzi Çakır'ın edindiği bilgilere göre, Danıştay 8. Dairesi’nin kararı dün taraflara tebliğ edildi. Milli Eğitim Bakanlığı aynı gün bu kararı temyiz etti.
Danıştay’a verilen temyiz dilekçesinde kararın yürütmesinin durdurulması da talep edildi.Bu gelişme sonrası dosya, Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu önüne gelecek. Kurul, öncelikle Bakanlık'ın yürütmeyi durdurma talebini değerlendirecek.

Mobil ödeme ile paykasa

Kurul’un yürütmeyi durdurma kararı vermesi durumunda 8. Daire'nin iptal kararı uygulan mayacak. Kurul, esas kararı ise daha sonra verecek.
Paykasa ile Para Yatırma ; İnternet ortamında Çevrimiçi online ödemelerde kullanılılan bir aracı kart olan paykasa kartı ister Havale ile & kredi kartı ile ödeme seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. Paykasa kart sayesinde gerçek paranızı Müşteri temsilcilerimiz ile irtibata geçip banka hesap numarlarımız’dan herhangi bir ine Paykasa kod tutarı karşılığını gönderdiğinizde sizde ”paykasa kart” sahibi olabilirsiniz.

Paykasa satın al

Ülkemizde, paykasa satış hizmetini sunan www.paykasatrend.com olarak müşterilerimizin bu altın çağın harika ürününden faydalanırken daha bir güvenli şekilde ödeme yapmalarını ve kart siparişi vermelerini sağlamak amacıyla sitemizde gerekli güvenlik önlemlerini alarak kullanıcılarımızın hizmetine sunduk. Zaman teknoloji zamanı ise güvenlik www.paykasatrend.com ile sağlanır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

paykasa