paykasa

28 Aralık 2018 Cuma

Cem Özer yoğun bakımda tutuluyor Paykasa Trend

Cem Özer yoğun bakımda tutuluyor Paykasa Trend

tutuluyor Paykasa Trend Oyuncu ve sunucu Cem Özer'in sağlık durumuyla ilgili tedavi gördüğü hastaneden açıklama yapıldı. Hastane başhekimi Dr. Okan Özçeker imzalı açıklamada, "12 gün önce sağ ayak bileğindeki kırık nedeniyle ameliyat edilmiş olan Cem Özer, geçtiğimiz pazartesi günü yara iyileşmesi için görmekte olduğu hiperbarik oksijen tedavisinin 5. seansı sonunda diğer hastaların çıkışından hemen sonra kabinden çıkmak üzereyken sara nöbet geçirmeye başlamış ve şuuru kapanmıştır.

Paykasa satın al

Anında yapılan müdahale ve tetkikler sonucu akciğerde bül rüptürüne bağlı prömotaraks sonucu gelişen hava embolisi şüphesiyle yoğun bakım ünitesine alınmış, bir süre uyutularak yakından takip edilmesi planlanmıştır" denildi.Paykasa ile Para Yatırma ; İnternet ortamında Çevrimiçi online ödemelerde kullanılılan bir aracı kart olan paykasa kartı ister Havale ile & kredi kartı ile ödeme seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. Paykasa kart sayesinde gerçek paranızı Müşteri temsilcilerimiz ile irtibata geçip banka hesap numarlarımız’dan herhangi bir ine Paykasa kod tutarı karşılığını gönderdiğinizde sizde ”paykasa kart” sahibi olabilirsiniz.

Paykasa al

Ülkemizde, paykasa satış hizmetini sunan www.paykasatrend.com olarak müşterilerimizin bu altın çağın harika ürününden faydalanırken daha bir güvenli şekilde ödeme yapmalarını ve kart siparişi vermelerini sağlamak amacıyla sitemizde gerekli güvenlik önlemlerini alarak kullanıcılarımızın hizmetine sunduk. Zaman teknoloji zamanı ise güvenlik www.paykasatrend.com ile sağlanır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

paykasa